woensdag 23 september 2015

Vervangen Laptop accu voor DELL MR90Y , Koop DELL MR90Y laptop accu’s

Batterij DELL MR90Y Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu DELL MR90Y . pc-batterij.nl de grootste accu DELL MR90Y leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe DELL MR90Y batterij, goedkope, snelle levering, goede service.
Dank u voor uw bezoek aan pc-batterij.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.

DELL MR90Y Accu

Accu Voor Notitieboekje: DELL batterij voor Laptop
Capaciteit: 65Wh/6cells
Voltage: 11.1V
Technologie : Batterij li-ion
Kleur : Zwart

Compatibel met de volgende partnummers:

Geschikt voor de volgende laptop modellen:

Vostro 2421 2521 Inspiron 14 (3421) 14r(5437) 15(3537) 17 15R 17R

Optimaal gebruik van de accu [DELL MR90Y]

1.Naast het gebruik van energiebeheerschema's om een batterijlading optimaal te benutten, is het ook belangrijk om de DELL MR90Y accu te onderhouden om te zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur.
2. Zorg dat u de instructies voor het opladen en onderhoud van de DELL MR90Y accu van de fabrikant opvolgt.
3. Zorg dat de DELL MR90Y accu niet te heet (of te koud) wordt. Een hete accu duidt op problemen en betekent meestal dat de DELL MR90Y accu niet juist werkt. Voorkom het gebruik (en zelfs de opslag) van DELL accu's onder extreme temperatuursomstandigheden.
4. Gebruik de accu zodat deze niet lui wordt. Gebruik de computer niet altijd op netstroom. Het wordt aangeraden de laptopaccu ongeveer eens per maand te ontladen en weer op te laden. Zorg verder dat de accu voldoende leeg is voordat u deze weer oplaadt.
5. Eventueel hebben we ook een nieuwe DELL oplader voor uw laptop leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten