woensdag 26 augustus 2015

Vervangen Laptop accu voor LG BL-49SF , Koop LG BL-49SF laptop accu’s

Batterij LG BL-49SF Bij ons koopt u gegarandeerd de Goedkoopste Accu LG BL-49SFpc-batterij.nl de grootste accu LG BL-49SF leverancier die de hoogste kwaliteit en gloednieuwe LG BL-49SF batterij, goedkope, snelle levering, goede service.
Dank u voor uw bezoek aan pc-batterij.nl, waar u duizenden producten kunt vinden die worden aangeboden voor ongelooflijke groothandelsprijzen. is onze visie om mensen wereldwijd beter in staat te stellen om online te kopen en verkopen.
LG BL-49SF Accu/Batterij

LG BL-49SF Accu

Accu Voor Telefoon: LG batterij voor Mobiele Telefoon
Capaciteit: 2300MAH/8.9Wh
Voltage: 3.85V/4.4V
Technologie : Batterij li-ion
Kleur : Zwart

Compatibel met de volgende partnummers:

BL-49SF

Geschikt voor de volgende Mobiele telefoon modellen:

LG G4c G4s G4 MINI H735 G4 Beat
LG BL-49SF Accu/Batterij
LG BL-49SF Accu/Batterij

Optimaal gebruik van de accu [LG BL-49SF]

1.Naast het gebruik van energiebeheerschema's om een batterijlading optimaal te benutten, is het ook belangrijk om de LG BL-49SF accu te onderhouden om te zorgen voor een zo lang mogelijke levensduur.
2. Zorg dat u de instructies voor het opladen en onderhoud van de LG BL-49SF accu van de fabrikant opvolgt.
3. Zorg dat de LG BL-49SF accu niet te heet (of te koud) wordt. Een hete accu duidt op problemen en betekent meestal dat de LG BL-49SF accu niet juist werkt. Voorkom het gebruik (en zelfs de opslag) van LG accu's onder extreme temperatuursomstandigheden.
4. Gebruik de accu zodat deze niet lui wordt. Gebruik de computer niet altijd op netstroom. Het wordt aangeraden de Mobiele telefoonaccu ongeveer eens per maand te ontladen en weer op te laden. Zorg verder dat de accu voldoende leeg is voordat u deze weer oplaadt.
5. Eventueel hebben we ook een nieuwe LG oplader voor uw Mobiele telefoon leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten